Portal kami menggunakan cookies untuk meningkat serta memberikan pengalaman personalisasi kepada anda . Dengan melayari portal ini, anda bersetuju dengan penggunaan cookies. Kami telah mengemas kini Dasar Privasi kami. Klik pada butang untuk memeriksa Dasar Privasi kami.

Blog Post

MALAYSIA CLOUD, KAMI BERSEDIA!

MALAYSIA CLOUD, KAMI BERSEDIA!
JEMPUTAN MALAYSIA CLOUD, KAMI BERSEDIA!
Amazon Web Services (AWS) Malaysia melalui kerjasama strategik dengan Persatuan Juruanalisa Sistem Sektor Awam (PERJASA) ingin menjemput anda untuk menyertai ⛅ MALAYSIA CLOUD, KAMI BERSEDIA!

📅 Tarikh : 10 Mac 2022 (Khamis)
⏰ Masa : 9.00 pagi sehingga 12.00 tenghari.
🏬 Platform : Webinar Platform PERJASA (Airmeet)
Penyertaan : PERCUMA

Program ⛅ “Malaysia Cloud, Kami Bersedia!” akan membawa kepada anda pengkomputeran awan secara lebih mendalam melalui perkongsian pakar teknologis perkomputeran awan daripada Amazon Web Services (AWS) dan Radmik Solutions Sdn. Bhd. Ini bagi menyediakan Kementerian dan Agensi untuk transformasi kepada *Teknologi Pengkomputeran Awan AWS* selaras dengan sasaran MyDigital “80% penggunaan storan pengkomputeran awan merentas sektor awam pada tahun 2022”.
Anda sebahagian daripada keluarga AWS, mari bersama-sama menyertai Program ⛅ “Malaysia Cloud, Kami Bersedia!” untuk mengetahui pengkomputeran awan yang lebih komprehensif melalui solusi Teknologi Pengkomputeran Awan AWS.

🎯Siapa Yang Patut Sertai Program Ini?
Penjawat awam dari Skim Perkhidmatan Teknologi Maklumat dan Institusi Pendidikan Awam yang berhasrat untuk mengetahui, mentransformasi dan menggunakan Teknologi Pengkomputeran Awan AWS.

Pendaftaran :
🚨 Tarikh Tutup : 8 Mac 2022 (Selasa)
🌟 Terhad : 500 org peserta shj
📧 Emel Jemputan : 9 Mac 2022 (Rabu).

Pihak kami amat berbesar hati menerima kehadiran Tuan/Puan untuk bersama-sama menjayakan program ini dan sebarang maklum balas amat dialu-alukan.

🛍️ 🎁 Kuiz dengan hadiah menarik menanti anda!!!!

JOM DAFTAR “Malaysia Cloud, Kami Bersedia!”
*** Ini ada program berbayar oleh AWS Malaysia kepada PERJASA dengan menggunakan perkhidmatan pengurusan acara melalui platform Airmeet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts