Portal kami menggunakan cookies untuk meningkat serta memberikan pengalaman personalisasi kepada anda . Dengan melayari portal ini, anda bersetuju dengan penggunaan cookies. Kami telah mengemas kini Dasar Privasi kami. Klik pada butang untuk memeriksa Dasar Privasi kami.

Blog Post

PELAWAAN MENGIKUTI KURSUS KOMPETENSI TEKNIKAL ICT ANJURAN MAMPU

PELAWAAN MENGIKUTI KURSUS KOMPETENSI TEKNIKAL ICT ANJURAN MAMPU

YBhg. Dato’/YBhg. Datin/YBrs. Dr./Tuan/Puan,

PELAWAAN MENGIKUTI KURSUS KOMPETENSI TEKNIKAL ICT ANJURAN MAMPU

  1. MAMPU akan melaksanakan kursus Kompetensi Teknikal ICT yang bertujuan untuk meningkatkan kompetensi dan profesionalisme Pegawai Perkhidmatan Sistem Maklumat Sektor Awam.
  2. MAMPU ingin mempelawa semua pegawai Perkhidmatan Sistem Maklumat Persekutuan (Skim F) di bawah lantikan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) untuk megikuti kursus teknikal ICT.
  3. Pelaksanaan kursus dijangka pada September hingga November 2020. Maklumat mengenai kursus adalah seperti di butang Lampiran A.
  4. Pegawai yang berminat untuk menyertai kursus ini, boleh mengemukakan borang permohonan yang telah lengkap diisi seperti di butang Lampiran B kepada urus setia Pasukan Kompetensi MAMPU melalui emel [email protected] selewat-lewatnya pada 21 Ogos 2020 (Jumaat).

Nak tanya soalan? Hubungi pegawai berikut :
   Puan Masrina binti Aminuddin | No. Tel: 03-88725174
   Puan Herrniwati binti Ngatiman | No. Tel: 03-88725170

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts